原则宣言

巴塞罗那的野营 (Acampada de Barcelona) 是谁?

我们都是自动来的。5月15号示威以后我们愿意结伴而行。我们要为了人格一起争取。我们不代表政党,也不代表协会。没有人代表我们。

我们在一起因为我们生活的情况十分多姿多难,不平等。对我们来说,最重要的事情就是变化。我们都在这里因为我们认为一个新的社会是当务之急。感觉是资本经济踩到我们。当前政治制度不包含我们。我们的社会应该变成变化的主演。

有人以为我们睡觉着,他们以为我们权利能被减少的。他们措了﹕我们反对,我们和平地示威。

冰岛﹑开罗和马德里教我们

现在是斗争的时间。传扬信息吧!

消息

About these ads

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 7,418 other followers

%d bloggers like this: